Wiskundig raadsel: deze IQ-test stelt je intelligentie op de proef. Lukt het jou in minder dan 35 seconden?

Test QI pour les génies

Puzzels en puzzelspellen zijn erg populair op internet en op sociale netwerken. Intellectuele uitdagingen zijn bijzonder populair en hun verfijning blijft groeien. De IQ-test is een goed voorbeeld van dit soort activiteiten die uw vermogen testen om complexe problemen op te lossen.

Dit gaat over het vinden van het ontbrekende getal in het laatste vierkant, door de relatie tussen de getallen en de rekenlogica te analyseren. De IQ-test is een manier om iemands intelligentiequotiënt te meten, gebaseerd op hun vermogen om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Intellectuele uitdagingen zijn een leuke en uitdagende manier om je kennis en intelligentie te testen.

IQ-test: wat is het ontbrekende getal?

IQ-testen zijn een geweldige manier om uw intelligentieniveau te achterhalen. Dat is de reden Het is belangrijk begrijpen hoe de tests werken en wat ze meten. IQ-testen staan ​​iedereen toe beoordelen hun vermogen om puzzels op te lossen.

Lees ook:  Deze wiskundige uitdaging ligt voor iedereen binnen handbereik, maar vind jij de oplossing in minder dan 45 seconden?
IQ-test - wat is het ontbrekende getal in het derde vierkant
IQ-test – wat is het ontbrekende getal in het derde vierkant?

Het vinden van het ontbrekende getal met behulp van logica en getalrelaties is bijvoorbeeld een van de belangrijkste beoordelingsmethoden. We moeten het ontbrekende getal berekenen door de relatie tussen getallen en de logica van de berekening te vinden.

Om dit te doen, moet je aandachtig zijn voor de aanwijzingen in de vragen en voor de wiskundige middelen die kunnen helpen bij het vinden van de oplossing. Deze vragen zijn bedoeld om te testen of we voldoende intellectuele capaciteiten hebben om complexe puzzels op te lossen.

IQ-testen zijn een geweldige manier om erachter te komen hoe slim je bent, daarom is het belangrijk om je goed te concentreren. Het vinden van het ontbrekende getal met behulp van logica en getalrelaties is een zeer effectieve beoordelingsmethode.

Lees ook:  IQ-test: De makkelijke oplossing is 8+0=8, maar kun je de 2e oplossing vinden door 2 lucifers te verplaatsen?

De IQ-testoplossing

Het ontbrekende getal was 50. Inderdaad, door de kwadraten van de getallen in elk vak op te tellen, 1²+2²+3² = 14 voor het eerste vak, 2²+3²+4² voor het tweede en 3²+4²+5²=50 voor het derde, is het eindresultaat 50 .

IQ-test - wat is het ontbrekende getal in het derde vierkant - oplossing
IQ-test oplossing

We willen iedereen bedanken die deze uitdaging is aangegaan en tijd heeft besteed aan het oplossen ervan. Als je het leuk vond om deze uitdaging aan te gaan, aarzel dan niet om hem te delen op sociale netwerken zodat anderen hem kunnen proberen!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Wiskundig raadsel: deze IQ-test stelt je intelligentie op de proef. Lukt het jou in minder dan 35 seconden?