WhatsApp: de ultieme truc om erachter te komen wanneer een contactpersoon voor het laatst heeft ingelogd, zelfs als deze verborgen is

WhatsApp is een van de meest gebruikte berichten-apps ter wereld met miljoenen dagelijks actieve gebruikers. Dit platform biedt inderdaad een groot aantal functies om de communicatie tussen mensen te vergemakkelijken. Het komt echter voor dat bepaalde informatie vrijwillig wordt verborgen door uw contacten, zoals de laatste keer dat ze inlogden. In dit artikel onthullen we een truc die je laat weten wanneer een contactpersoon voor het laatst heeft ingelogd op WhatsApp, zelfs als deze informatie normaal gesproken verborgen is.

Waarom verbergen sommige contacten hun laatste verbinding?

Voordat we ingaan op de details van de truc, is het belangrijk om te begrijpen waarom sommige van uw contacten besluiten deze informatie te verbergen. De redenen kunnen divers zijn:

WhatsApp _ de truc om erachter te komen wanneer een contactpersoon voor het laatst is ingelogd, zelfs als deze verborgen is
WhatsApp: de truc om erachter te komen wanneer een contactpersoon voor het laatst heeft ingelogd, zelfs als deze verborgen is
  • Privacybezorgdheden: Ze willen gewoon hun privacy behouden en voorkomen dat andere mensen hun verblijfplaats in de app kunnen volgen.
  • Vermijd gepest te worden: Sommige mensen worden lastiggevallen of lastiggevallen door andere contacten die vragen hoe vaak ze WhatsApp gebruiken.
  • Verwachtingen managen: Door hun laatste verbinding te verbergen, vermijden ze ook dat ze bij hun contacten verwachtingen wekken over hun beschikbaarheid om op berichten te reageren.
Lees ook:  5 natuurlijke mestrecepten om de ontwikkeling van tomaten te bevorderen. Hoe maak je ze zelf klaar?

Om deze informatie te verbergen, kunnen gebruikers naar de privacy-instellingen van WhatsApp gaan en kiezen wie hun laatste login kan zien: “Iedereen”, “Mijn contacten” of “Niemand”.

De truc om de laatste verbinding van een verborgen contact te kennen

Ondanks deze privacyopties die WhatsApp biedt, is er een truc om dit te omzeilen en de laatste verbinding van een contactpersoon te kennen, zelfs als deze verborgen is. Hier is hoe:

weten wanneer een contactpersoon verbinding heeft gemaakt op WhatsApp
weten wanneer een contactpersoon verbinding heeft gemaakt op WhatsApp

Stap 1: Maak een groep aan met uw contactpersoon

Eerst moet je een nieuwe groep op WhatsApp maken met alleen jezelf en de contactpersoon van wie je de laatste login wilt weten. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Open WhatsApp en tik op het potloodpictogram rechtsonder in het scherm.
  2. Selecteer “Nieuwe groep”.
  3. Voeg het betreffende contact toe en geef de groep een naam.
  4. Bevestig de aanmaak van de groep door op de groene knop rechtsboven in het scherm te drukken.
Lees ook:  Welke kamerplanten zijn giftig voor katten? Sommige kunnen dodelijk zijn voor onze katachtigen!

Merk op dat u ook andere contacten kunt toevoegen als u de laatste verbinding van meerdere mensen wilt weten.

Stap 2: Stuur een bericht in de groep

Zodra de groep is gemaakt, schrijft u gewoon een bericht in deze groep en wacht u tot uw contactpersoon het leest. Inderdaad, wanneer uw contactpersoon het bericht heeft gelezen, kunt u onder het bericht zien op welk tijdstip het is gezien. Het is dan de de laatste login van uw contactpersoonzelfs als het verborgen is in zijn profiel.

weet de laatste verbinding van een contactpersoon op WhatsApp
weet de laatste verbinding van een contactpersoon op WhatsApp

Stap 3: verwijder de groep (optioneel)

Nadat u de gewenste informatie hebt verkregen, kunt u desgewenst besluiten de groep te verwijderen. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Open de groep en tik op de naam bovenaan het scherm.
  2. Scroll naar beneden naar “Groep verwijderen” en bevestig je keuze.

Merk op dat deze truc alleen werkt als het contact in kwestie niet ook leesbevestigingen voor berichten uitschakelt. In dit geval ziet u niet de tijd waarop hij het bericht heeft gelezen.

Respecteer de privacy van gebruikers

Hoewel deze tip in bepaalde situaties nuttig kan zijn, is het essentieel om de prive leven van andere WhatsApp-gebruikers. Als iemand ervoor kiest om zijn laatste login te verbergen, is daar waarschijnlijk een goede reden voor. Het is dus belangrijk om altijd de principes van ethiek en respect in gedachten te houden voordat u deze methode gebruikt.

Lees ook:  Maak met deze tips je eigen effectieve, ecologische en zuinige afwasmiddel

Onthoud ten slotte dat communicatie de sleutel is in elke relatie. Als je je zorgen maakt of vragen hebt over het gebruik van WhatsApp door een contact, is het altijd het beste om dit openlijk met hen te bespreken in plaats van te proberen de privacy-instellingen van de app te omzeilen.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Nieuws » WhatsApp: de ultieme truc om erachter te komen wanneer een contactpersoon voor het laatst heeft ingelogd, zelfs als deze verborgen is