Je moet 3 overeenkomsten verwijderen om de vergelijking correct te maken. Slaag jij voor deze IQ-test in minder dan 20 seconden?

Vandaag gaan we je testen IQ met een heel eenvoudige puzzel: verwijder 3 lucifers zodat de vergelijking 9+6=18 correct wordt. Wie van jullie kan het oplossen? IQ-tests zijn een geweldige manier om ons vermogen te beoordelen om met puzzels en mentale uitdagingen om te gaan.

Deze challenges zijn erg populair op social media en gaan vaak gepaard met logische of wiskundige problemen. Deze leuke spellen kunnen worden gebruikt om je hersenen te stimuleren en creatieve oplossingen te bedenken.

De moeilijkheid van onze uitdaging vandaag is relatief eenvoudig te begrijpen; verwijder 3 lucifers zodat de vergelijking 9+6=18 correct wordt. Maar zo makkelijk zal het niet zijn! Kun jij de oplossing voor dit probleem vinden?

Los deze vergelijking op door 3 overeenkomsten te verwijderen: 9+6=18

IQ-test - 9+6=18
IQ-test

Ga de uitdaging aan en test je IQ met ons ! We nodigen je uit om een ​​heel eenvoudig raadsel op te lossen: verwijder 3 lucifers zodat de vergelijking ontstaat 9+6=18 eerlijk worden.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: het Egyptische symbool dat je het meest aantrekt, onthult een verborgen karaktertrek! Welke is van jou ?

Maar pas op, je kunt alleen de lucifers verplaatsen! Uw doel is om de oplossing te vinden in slechts 20 seconden. Wie van jullie zal de uitdaging aankunnen?

De IQ-testoplossing

We zijn verheugd om te zien dat de uitdaging door veel leden is opgepakt. We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan en hun oplossing heeft gedeeld op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram of Facebook. De oplossing is: 5+5=10.

IQ-test - 9+6=18 - uitleg
Oplossing

De oplossing wordt gedetailleerd weergegeven in de onderstaande afbeelding. We nodigen je uit om dit soort spellen te blijven delen om je fantasie en die van anderen te stimuleren.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Je moet 3 overeenkomsten verwijderen om de vergelijking correct te maken. Slaag jij voor deze IQ-test in minder dan 20 seconden?