IQ-test: deze wiskundige uitdaging is voorbehouden aan genieën. Er zijn maar weinig mensen die de oplossing in minder dan 60 seconden kunnen vinden!

Raadsels, hersenspelletjes en intellectuele uitdagingen zijn steeds vaker aanwezig op internet en sociale netwerken. IQ-testen behoren tot de games die het populairst zijn bij gebruikers. Deze tests testen zowel de logica als het vermogen om complexe problemen op te lossen. Vandaag bieden we je een zeer interessante intellectuele uitdaging die bestaat uit het oplossen van een wiskundige vergelijking door een lucifer te verwijderen en er een te verplaatsen.

Het doel is om een ​​lucifer te verwijderen en er een te verplaatsen zodat de vergelijking 221-11-4=1 correct wordt.

We kunnen zeggen dat deze test erg interessant is omdat het je vermogen zal testen om logische en wiskundige problemen op te lossen. Klaar, gereed ? Dus laten we gaan !

IQ-test: verwijder een lucifer en verplaats er een om de vergelijking eerlijk te maken

IQ-tests en raadsels staan ​​hoog aangeschreven vanwege hun vermogen om de geest te stimuleren. Ze kunnen vermakelijk maar ook leerzaam zijn. Een van de bekendste raadsels is deze IQ-test, waarvan het doel is om een ​​lucifer te verwijderen en er een te verplaatsen zodat de vergelijking 221-11-4=1 correct wordt.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: ontdek wat je als eerste ziet over je personage
IQ-test - 221-11-4=1
Wiskunde IQ-test

Dit soort spellen vereist veel concentratie en vereist logica, wat veel moeite kost om op te lossen.

Het geeft echter veel voldoening om te zien dat onze inspanningen worden beloond met de oplossing voor deze uitdagingen.

We moeten een open geest hebben en zoeken naar innovatieve oplossingen, die gemakkelijk tot frustratie kunnen leiden als onze pogingen niet succesvol zijn. Als we echter blijven proberen en gefocust blijven, zullen we de oplossing vinden.

De oplossing van de puzzel

We zijn blij dat je deze uitdaging bent aangegaan en de oplossing hebt gevonden! Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, is de juiste vergelijking 22-11-4=7.

IQ-test - 221-11-4=1 - doorloop
De oplossing uitgelegd

Wij danken u voor uw inzet en de tijd die u heeft besteed aan het vinden van een oplossing. Als het leuk voor je was, aarzel dan niet om de uitdaging te delen met de mensen om je heen op sociale netwerken, zodat ook zij kunnen proberen de juiste vergelijking te vinden.

Lees ook:  Deze wiskundige uitdaging ligt voor iedereen binnen handbereik, maar vind jij de oplossing in minder dan 45 seconden?
Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » IQ-test: deze wiskundige uitdaging is voorbehouden aan genieën. Er zijn maar weinig mensen die de oplossing in minder dan 60 seconden kunnen vinden!