Deze rekenuitdaging met wedstrijden kan in minder dan 20 seconden worden opgelost. Ga je het halen?

Tegenwoordig zijn puzzels en puzzelspellen erg populair op sociale netwerken en internet. Intellectuele uitdagingen zijn een leuke manier om de hersenen te stimuleren en ons vermogen om logische problemen op te lossen te testen. In deze proef IQ, gaan we je uitnodigen om een ​​logische uitdaging aan te gaan: kun jij twee lucifers verwijderen om de vergelijking goed te maken? Laten we gaan!

IQ-test: verwijder twee lucifers om de vergelijking eerlijk te maken

IQ-testen en puzzels zijn uitdagingen waarmee we ons vermogen om problemen op te lossen kunnen testen. Bij dit type oefening is het soms nodig om een ​​reeks wijzigingen aan te brengen zodat de vergelijking correct wordt, zoals het geval is bij het verwijderen van twee lucifers.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: het Egyptische symbool dat je het meest aantrekt, onthult een verborgen karaktertrek! Welke is van jou ?
IQ-test - 38+20=10
IQ-test: breng de vergelijking in evenwicht door 2 lucifers te verwijderen

Mensen die deze oefeningen proberen, moeten zich goed concentreren en aandachtig zijn voor de aan te brengen veranderingen, omdat de kleinste fout het eindresultaat in gevaar kan brengen. Met een beetje observatie en wat nadenken kunnen we echter de oplossing vinden.

Om een ​​uitdaging zoals IQ-tests en puzzels te doorstaan, is concentratie essentieel. U moet alert zijn op de aan te brengen wijzigingen en geen fouten maken als u het gewenste resultaat wilt bereiken. Maar door waakzaam te blijven en goed na te denken, komen deze oefeningen goed binnen ons bereik.

De oplossing voor de uitdaging

Proficiat aan iedereen die de uitdaging aanging en erin slaagde de oplossing te vinden! Je moest een overeenkomst van de 8 en een overeenkomst van het +-teken verwijderen om 30-20=10 te krijgen.

Lees ook:  IQ-test: denk je dat je slim genoeg bent om de oplossing in minder dan 60 seconden te vinden?
IQ-test - 38+20=10 - uitleg
Oplossing

Aarzel niet om deze uitdaging te delen met je vrienden en familie op sociale netwerken, want leren is ook leuk. Dus, op je plaatsen, klaar? Deel!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Deze rekenuitdaging met wedstrijden kan in minder dan 20 seconden worden opgelost. Ga je het halen?