Deze rekenuitdaging met lucifers is vrij eenvoudig. Vind jij de oplossing in minder dan 15 seconden?

Déplacer une allumette pour résoudre l'équation

De puzzel van vandaag kan alleen worden opgelost als je een alerte geest hebt en een voorliefde hebt voor het oplossen van puzzels. Je kunt deze matchvergelijking oplossen met logisch redeneren en goede observatievaardigheden. Laten we eens kijken of je deze hersenkraker in minder dan 15 seconden kunt oplossen.

DE gevalnaarJijejouw Shebben van de inigMijn die nietestopitent A Dbuigenion En A appche Neen conventienelDE voor ezijn RésOhues. Hij peut Saggaan van puzzels loggenics En DinigMijn die exigt A Dbuigenion latehale. DE moeilijkés renvervolgDZijn Djaren zekerZijn inigMijn Shebben vanwege Naar IehDjij Djaren IintAitie ehouderling IgoudDatHij SagHet van probleemabhij leeste voorwaardenelDE, omdat nietWij SommZijn meer ingeslotenins Naar klootzakkenID kaarterer daar probleemabhij leeste buikspierenOhEU.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: ontdek wat je als eerste ziet over je personage

IQ-test: verplaats een enkele lucifer om de vergelijking in evenwicht te brengen

puzzel met lucifers

Puzzels zijn een interessante vorm van raadsels waarvoor je moet nadenken om ze op te lossen. Puzzels dwingen je om buiten de gebaande paden te denken en het volledige potentieel van je geest te benutten. Een van de nieuwste hersenkrakers die een ware rage is geweest op sociale media en velen verbijsterd heeft, is: hoe kun je een enkele lucifer verplaatsen en de vergelijking 1+2+3+8= 21 oplossen in deze puzzel met lucifers?

De oplossing voor de uitdaging

Als je nog steeds probeert het antwoord op deze vraag te vinden, hebben we een hint voor je. Er zijn verschillende oplossingen en je hoeft alleen de basiswiskunde te kennen om de vergelijkingen op te lossen. Laten we nu de oplossingen en hun uitleg bekijken.

Lees ook:  Deze wiskundige uitdaging ligt voor iedereen binnen handbereik, maar vind jij de oplossing in minder dan 45 seconden?

Om het antwoord te vinden en de vergelijking 1+2+3+8=21 correct te maken, moeten we eerst de een in zeven veranderen en de acht in negen door de onderste overeenkomst te verwijderen. De oplossing is dus 7+2+3+9=21.

Oplossing voor de puzzel
Oplossing voor de puzzel

De onderstaande afbeelding geeft u een beter begrip van deze oplossing. Heb je de oplossing binnen de gegeven tijd gevonden?

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Deze rekenuitdaging met lucifers is vrij eenvoudig. Vind jij de oplossing in minder dan 15 seconden?