Deze IQ-test maakte veel van de deelnemers gek, maar sommigen slaagden er in minder dan 20 seconden in

De IQ-testuitdaging vraagt ​​spelers om 4 lucifers te verplaatsen om in minder dan 30 seconden twee vierkanten te vormen. Puzzels en intellectuele spelletjes aan populariteit hebben gewonnen in de afgelopen jaren op sociale netwerken en op internet en biedt spelers een nieuwe manier om zichzelf te vermaken, maar ook om hun geest te stimuleren door middel van puzzelspellen en logische uitdagingen.

Laten we eens kijken of je het in je hebt om deze uitdaging aan te gaan!

IQ-test: voltooi de vierkantenuitdaging door 4 lucifers te verplaatsen!

IQ-tests zijn een leuke manier om intelligentie en logisch denken te stimuleren. Ze bestaan ​​uit puzzels die gevarieerd en min of meer complex kunnen zijn. De match square-uitdaging is een goed voorbeeldaangezien je je goed moet concentreren om de 2 vierkanten te vormen door alleen deze 4 lucifers te verplaatsen.

Lees ook:  IQ-test: denk je dat je slim genoeg bent om de oplossing in minder dan 60 seconden te vinden?
IQ-test - vorm 2 randen
IQ-test: verplaats 4 lucifers om 2 vierkanten te vormen

We moeten dus de juiste combinatie vinden zodat we uiteindelijk 2 vierkanten hebben gevormd.

Dit type test kan erg stimulerend zijn en de resolutie geeft veel voldoening. Het is belangrijk om de tijd te nemen om goed na te denken over elke stap totdat we de oplossing hebben gevonden. Zo zullen we in staat zijn om optimaal gebruik te maken van onze intellectuele capaciteit en onze logische geest.

De oplossing voor de uitdaging van vandaag

De oplossing voor deze uitdaging wordt duidelijk beschreven in de onderstaande afbeelding.

IQ-test - vorm 2 randen - oplossing
De oplossing uitgelegd

We danken iedereen die zich aan deze uitdaging heeft gewaagd en tijd heeft besteed aan het vinden van de oplossing. Als je deze uitdaging leuk vond, deel hem dan gerust op sociale media zodat andere mensen het ook kunnen doen.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: het Egyptische symbool dat je het meest aantrekt, onthult een verborgen karaktertrek! Welke is van jou ?
Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Deze IQ-test maakte veel van de deelnemers gek, maar sommigen slaagden er in minder dan 20 seconden in