Deze illustratie bevat 9 absurditeiten die in minder dan 45 seconden gespot moeten worden. Weinig mensen vinden ze allemaal!

Hoewel sommige mensen beweren dat het onmogelijk is zoek de 9 onzin op deze foto, vele anderen hebben ze zonder moeite gevonden. Aan welke kant sta jij, de winnaars of de verliezers? We weten zeker dat je het kunt als je je een beetje concentreert.

Deze visuele test zet al je zintuigen op scherp ontdek de absurditeiten in deze scène. We garanderen plezier maar ook een moment van reflectie, want slechts 3 op de 10 mensen weten alle fouten te vinden. Er zijn veel details die niet passen in de scène van de huisschilder en je zult je moeten concentreren om iets mis te vinden met deze foto.

Haal diep adem, ontspan en als je voelt dat je er klaar voor bent, zak een beetje lager om de uitdaging aan te gaan. Vergeet niet dat u zich niet hoeft te haasten, neem de tijd als 45 seconden te kort voor u is!

Lees ook:  IQ-test: denk je dat je slim genoeg bent om de oplossing in minder dan 60 seconden te vinden?

Visuele uitdaging: ontdek de 9 onzin in de afbeelding

Test je waarnemingsvermogen door de 9 fouten te vinden

Herken jij de fouten in deze afbeelding? Twee mannen schilderen een muur, maar er zijn verschillende fouten als je goed kijkt. Laat ons zien dat je een “haviksoog” hebt! We hebben het hier niet over de beste cryptocurrency-investeerder worden, dat zal je wel begrepen hebben! Het enige wat je hoeft te doen is beter te zijn dan je vrienden die je gaat uitdagen!

De oplossing voor de visuele uitdaging: heb je alle 9 absurditeiten gevonden?

In deze visuele uitdaging moet je alle fouten in de afbeelding vinden. Als je je afvraagt ​​hoeveel fouten er zijn, maak je geen zorgen, er zijn er maar negen. Een van de meest flagrante fouten in deze scène is dat een van de mannen een schoen gebruikt om iets op de muur te schilderen. We hebben je gewaarschuwd, fouten zijn echt absurd.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: het Egyptische symbool dat je het meest aantrekt, onthult een verborgen karaktertrek! Welke is van jou ?
visuele test - vind de 9 fouten in deze afbeelding met 2 schilders - oplossing
Oplossing voor de visuele uitdaging van schilders met de 9 fouten

Hier is de lijst met de 9 grove fouten die in de afbeelding moesten worden gevonden:

  1. Het water uit de goot valt in een zeef.
  2. De klok is omgekeerd.
  3. De schilder gebruikt een schoen in plaats van een penseel.
  4. De pot heeft roze verf, anders dan de kleur waarin hij geschilderd is.
  5. Er is een sneeuwpop in huis.
  6. Een van de schilders draagt ​​rolschaatsen.
  7. Er is een tweekoppige kip.
  8. Er staat een kerstboom met aardbeien.
  9. Er zit een paraplu in een doos.

Sommigen zullen zeggen dat er een tiende absurditeit zit in het zien van de papieren hoed in de vorm van een boot op het hoofd van de schilder aan de linkerkant, maar is het echt een vergissing? Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren!

Lees ook:  IQ-test: denk je dat je slim genoeg bent om de oplossing in minder dan 60 seconden te vinden?

Vond je deze visuele uitdaging leuk?

Als je van dit soort visuele uitdagingen houdt, bekijk dan onze volgende publicaties. Er is voor elk wat wils. Van wiskundige puzzels tot optische illusies, hun moeilijkheidsgraad varieert, maar ze hebben allemaal één doel: jou vermaken!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Deze illustratie bevat 9 absurditeiten die in minder dan 45 seconden gespot moeten worden. Weinig mensen vinden ze allemaal!