De vergelijking 8+5=19 is onjuist, maar het is mogelijk om deze correct te maken door 3 overeenkomsten te verwijderen. Slaag jij voor deze IQ-test in minder dan 35 seconden?

Sociale netwerken zijn een plek geworden waar uitdagingen en puzzels worden gesteld om het intelligentieniveau en het probleemoplossend vermogen te testen van mensen die ze accepteren.

Deze intellectuele spelletjes doel om de geest te stimuleren tijdens het entertainen. DE hersenspellenDE logische uitdagingen of puzzels zijn een populaire manier om je IQ te controleren en te vergelijken met anderen. In dit artikel bied ik je een intellectuele uitdagingdie bestaat uit het correct maken van de vergelijking 8+5=19 door 3 overeenkomsten te verwijderen.

IQ-test: verwijder 3 overeenkomsten om de vergelijking correct te maken

IQ-testen en raadsels zijn oefeningen die ons logisch denkvermogen, vaardigheid en kennis testen. In dit geval is het een kwestie van 3 lucifers verwijderen zodat de vergelijking correct wordt.

Lees ook:  IQ-test: denk je dat je slim genoeg bent om de oplossing in minder dan 60 seconden te vinden?
IQ-test - verwijder 3 lucifers om de vergelijking eerlijk te maken
IQ-test – verwijder 3 lucifers om de vergelijking correct te maken

Om dit soort uitdagingen aan te gaan, moeten we ons concentreren en een goede cognitieve aanleg hebben. Bovendien moeten we rekening houden met alle beschikbare informatie om een ​​globale visie op het probleem te hebben. Zodra dit is gebeurd, moeten we de juiste oplossing vinden die alle voorgestelde vergelijkingen zal oplossen.

Om voor een IQ-test te slagen, is het essentieel om je goed te concentreren en de situatie zorgvuldig te analyseren. Je moet aandacht hebben voor de details en de beperkte omgeving om een ​​passende oplossing te vinden. Deze oefeningen zijn erg lonend omdat ze onze logische en cognitieve vaardigheden kunnen helpen ontwikkelen, maar hiervoor moet je je concentreren op het vinden van de juiste oplossing.

De oplossing voor de intellectuele uitdaging: balans 8+5=19 door 3 lucifers te verwijderen

Proficiat aan iedereen die de uitdaging is aangegaan en de oplossing van de puzzel heeft gevonden! 9+5=14 was de juiste vergelijking en de overeenkomsten die moeten worden verwijderd, worden weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: het Egyptische symbool dat je het meest aantrekt, onthult een verborgen karaktertrek! Welke is van jou ?
IQ-test - verwijder 3 lucifers om de vergelijking correct te maken - oplossing
Oplossing

We danken je dat je tijd hebt besteed aan het oplossen van dit raadsel en we nodigen je uit om deze uitdaging met je vrienden op sociale netwerken te delen om ze te amuseren en een moment van vermaak te bezorgen.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » De vergelijking 8+5=19 is onjuist, maar het is mogelijk om deze correct te maken door 3 overeenkomsten te verwijderen. Slaag jij voor deze IQ-test in minder dan 35 seconden?