Als je een gemiddeld IQ hebt, zou je niet meer dan 15 seconden nodig hebben om deze wiskunde-uitdaging te voltooien.

De uitdaging van vandaag is een puzzel- en intelligentiespel dat tegelijkertijd leuk en uitdagend kan zijn. Het gaat om het oplossen van een zeer eenvoudige vergelijking door een enkele lucifer te verplaatsen: 11+8=12. Dit type IQ-test was vroeger erg populair, maar raakte na verloop van tijd in de vergetelheid. Tegenwoordig worden dit soort uitdagingen nieuw leven ingeblazen op sociale netwerken waar ze de interesse van internetgebruikers wekken en viraal gaan.

Om deze oefening te kunnen oplossen, moet je je vindingrijkheid en logica gebruiken om de oplossing te vinden. Maar let op !

De tijd om dit te bereiken is erg kort en de kleinste misstap wordt bestraft met een bittere mislukking!

Dus, ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Kun jij de vergelijking 11+8=12 balanceren door een enkele lucifer te verplaatsen? Kom en test je grenzen en je creativiteit!

Lees ook:  Persoonlijkheidstest: het Egyptische symbool dat je het meest aantrekt, onthult een verborgen karaktertrek! Welke is van jou ?

Wiskunde-uitdaging: balanceer de vergelijking 11+8=12 door één lucifer te verplaatsen

Heb je er zin in? ONS raadsel van de dag is een erg leuk en uitdagend puzzel- en intelligentiespel. 11+8=12dit is de vergelijking die moet worden afgewogen.

IQ-test - 11+8=12
Wiskundige uitdaging met wedstrijden

Om dit te bereiken, kun je slechts één lucifer verplaatsen. Dus denk buiten de gebaande paden en stel je creativiteit op de proef!

Je hebt maar 15 seconden om de oplossing te vinden.

Ga deze uitdaging aan en overtref je grenzen! Ben jij klaar voor de 11+8=12 uitdaging?

De oplossing van de uitdaging met wedstrijden

Proficiat aan alle deelnemers aan deze challenge, jullie zijn geslaagd! De oplossing is 4+8=12, zoals te zien is in onderstaande afbeelding.

IQ-test - 11+8=12 - uitleg
Oplossing voor wiskundige uitdagingen

We wilden alle deelnemers bedanken voor de deelname en hun inzet tijdens deze challenge. De challenges zijn erg populair op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram of TikTok. Aarzel dus niet om je overwinning en je goede humeur met je vrienden te delen.

Lees ook:  IQ-test: denk je dat je slim genoeg bent om de oplossing in minder dan 60 seconden te vinden?
Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Als je een gemiddeld IQ hebt, zou je niet meer dan 15 seconden nodig hebben om deze wiskunde-uitdaging te voltooien.